CFR Călători vrea să obţină o linie de creditare de 30 de milioane de lei

CFR Călători vrea să obţină o linie de creditare de tip revolving de 30 de milioane de lei pentru refinanţarea unui împrumut şi pentru capitalul de lucru, se arată într-un anunţ al operatorului feroviar de stat.

19 afișări
Imaginea articolului CFR Călători vrea să obţină o linie de creditare de 30 de milioane de lei

CFR Călători vrea să obţină o linie de creditare de 30 de milioane de lei (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Durata liniei de credit este de un an de la data contractării, cu posibilitatea prelungirii perioadei de rambursare.

CFR Călători va garanta creditul cu materialul rulant propriu, evaluarea garanţiei urmând să se facă la acordarea împrumutului, dar şi prin garanţia mobiliară constituită asupra soldurilor creditoare ale conturilor curente.

Tipul procedurii de licitare este negocierea, iar ofertele pot fi depuse până la 20 iulie.

Comisia de evaluare va analiza documentele de calificare ale băncilor ofertante, iar candidaţii care vor îndeplini toate cerinţele minime vor fi calificaţi pentru etapa de negociere.

CFR Călători avea la sfârşitul anului 2009 pierderi de 250 milioane lei, pe care vrea să le reducă în acest an cu 28%, la 180 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici