Chilipiruri imobiliare: 20.000 de euro pentru locuinţe de lux . Cine sunt executaţii silit - VIDEO

Vânzător generos este însuşi Fiscul: vinde proprietăţile confiscate de la oamenii de afaceri care nu au plătit TVA la stat. Preţurile sunt sub nivelul pieţei: puţin peste 20.000 de euro pentru un apartament. Primii clienţi au venit azi şi au cumpărat două din apartamentele sechestrate de la omul de afaceri Robert Negoiţă. Şi terenul lui Becali scos iar la mezat s-a ieftinit cu un sfert.

1881 afișări
Imaginea articolului Chilipiruri imobiliare: 20.000 de euro pentru locuinţe de lux . Cine sunt executaţii silit - VIDEO

Chilipiruri imobiliare: 20.000 de euro pentru locuinţe de lux . Cine sunt executaţii silit - VIDEO (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Unul dintre apartamentele scoase azi la vânzare are 75 de metri pătraţi şi este la roşu. Poate fi compartimentat uşor în trei camere sau un studio pentru pretenţioşi. Înmulţiţi oferta cu 58 de astfel de chilipiruri la 25.500 de euro plus TVA.

Video stirileprotv.ro


Trei oamenii au depus garanţia de 10% şi oferta în plic. Doi au devenit deja proprietari, însa o familie şi-a dat seama că se poate şi mai ieftin.

Locuinţele sechestrate pot fi vândute cu puţin peste 20.000 de euro. Cei care au luat case în zonă ca să le revândă, dar şi proprietarul celor 58 de apartamente executate silit, sunt şocaţi de preţ.

Citeşte mai multe despre locuinţele vândute prin executare silită pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici