China a suspendat unele importuri de pui şi carne de porc din SUA - Reuters

Biroul chinez pentru carantină a suspendat importurile de pui congelaţi şi carne de porc produsă de unii din cei mai mari procesatori americani, în condiţiile în care bunurile alimentare şi farmaceutice din China sunt supuse unor analize atente, la nivel internaţional, transmite Reuters.

2 afișări
Imaginea articolului China a suspendat unele importuri de pui şi carne de porc din SUA - Reuters

China a suspendat unele importuri de pui şi carne de porc din SUA - Reuters

Autorităţile chineze au identificat bacteria salmonella în cazul unor pui congelaţi exportaţi de Tyson Foods, cel mai mare procesator de carne din SUA, în vreme ce produse similare livrate de Sanderson Farms prezentau urme de hormoni care stimulează creşterea şi de medicamente anti-paraziţi.

Importurile de coaste de porc produse de Cargill Meat Solutions, divizie a grupului Cargill, au fost suspendate pe o perioadă de 45 de zile, începând cu 7 iulie, iar importurile produselor congelate din carne de porc ale Tyson Foods au fost, de asemenea, interzise, au anunţat autorităţile chineze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici