Chiriile scad la nivelul din 2006

O garsonieră de la periferie se închiriază cu 200 de euro, în timp ce un apartament cu două camere nu depăşeşte 500 de euro pe lună în centrul Bucureştiului.

19 afișări
Imaginea articolului Chiriile scad la nivelul din 2006

Chiriile scad la nivelul din 2006

Avalanşa de locuinţe disponibile pe piaţă spre închiriere a tras în jos preţurile şi a spulberat pretenţiile exagerate ale proprietarilor din Capitală. Potrivit agenţilor imobiliari şi siteurilor de profil, numărul ofertelor a crescut cu peste 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Citeşte mai multe despre locuinţele scose pe piaţă spre închiriere pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici