Cinci filozofii care asigură succesul antreprenorilor

A deţine un business nu este atât de uşor pe cât ar părea. Managementul constituie o artă şi puţini sunt cei care reuşesc s-o realizeze. Cum trebuie să procedezi pentru ca întreprinderea ta să devină un brand?

594 afișări
Imaginea articolului Cinci filozofii care asigură succesul antreprenorilor

Cinci filozofii care asigură succesul antreprenorilor (Imagine: www.incont.ro)

Potrivit www.incont.ro acestea sunt regulile de care orice antreprenor, aflat la început de drum, ar trebui să ţină seama:

1. Urmează-ţi visele. Îndrăzneşte să încerci. Acţionează. Nu sta ca un simplu spectator, temându-te de eventuale riscuri.

Cheia începerii unei afaceri o reprezintă răspunsurile la următoarele întrebări: "De ce vrei să faci asta? Care este motivaţia ta? Speri ca situaţia ta actuală să se îmbunătăţească? Visele tale sunt mai importante decât banii? Ştii că odată ce ţi se va oferi această şansă, ai putea să dovedeşti ce poţi cu adevărat? Îţi doreşti cu ardoare să-ţi scrii propriul destin?"

Visele sunt lucrurile ce ne ghidează, de care ne simţim atraşi şi pe care le facem din plăcere, şi nu din obligaţie. Pentru foarte mulţi oameni, pasiunea pentru anumite lucruri, mai mult sau mai puţin materiale, le oferă energia necesară de a începe o afacere pe cont propriu. Le oferă curaj şi ambiţie, responsabilitate şi în acelaşi timp reprezintă o reală provocare (devin proprii lor şefi, iar deciziile luate ajung să cântărească mai mult şi să influenţeze în mare masură firma pe care o conduc).

Citeşte mai multe despre regulile care asigură succesul antreprenorilor pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici