Cine este femeia care ar putea deveni cea mai bogată persoană din lume

Probabil că n-aţi auzit de Gina Rinehart, o văduvă australiancă de 57 de ani, dar ea este cea care are toate şansele să-i depăşească pe cei mai bogaţi oameni ai planetei, Carlos Slim, Bill Gates sau Warren Buffet, potrivit Yahoonews. Rinehart este pe punctul de a ajunge cea mai bogată persoană din lume în topul Forbes, urmând să fie astfel prima femeie care ocupă această poziţie.

2056 afișări
Imaginea articolului Cine este femeia care ar putea deveni cea mai bogată persoană din lume

Cine este femeia care ar putea deveni cea mai bogată persoană din lume

Rinehart era o văduvă de 30 de ani care îşi creştea singură cei patru copii, când a moştenit de la tatăl ei compania minieră a acestuia.

De atunci, Gina Rinehart şi-a crescut afacerea, numai anul trecut dublându-şi profitul la 6 miliarde de lire sterline, ceea ce a făcut-o cea mai bogată persoană din Australia. Iar acesta nu a fost decât începutul.

O analiză a gigantului bancar Citigroup arată că afacerea minieră a femeii va continua să crească, iar profitul s-ar putea majora de zece ori în doar câţiva ani.

Citeşte mai multe despre femeia care ar putea fi cea mai bogată persoană din lume pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici