Cine sunt românii care cumpără hoteluri în Dubai şi castele în Franţa

Omul de afacei Florin Vlas vrea să cumpere două hoteluri de patru şi cinci stele din Dubai, a căror valoare este estimată la 8-9 milioane de euro. Cazul lui nu este singular. O româncă din Baia Mare este proprietara unui castel pe Valea Loirei.

59 afișări
Imaginea articolului Cine sunt românii care cumpără hoteluri în Dubai şi castele în Franţa

Cine sunt românii care cumpără hoteluri în Dubai şi castele în Franţa (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

"Cei din Dubai sunt în faliment, iar preţurile au scăzut cu cel puţin 25% comparativ cu perioada de dinainte de criză", a declarat pentru Gândul Florin Vlas, directorul firmei Voiajor din Târgu Mureş, care este în negocieri avansate pentru achiziţia a două hoteluri din Dubai.

La sfâşitul acestei luni, Vlas va merge în Dubai pentru vizionarea hotelurilor şi pentru a mai duce o rundă de negocieri cu proprietarii.

Cele două hoteluri pe care intenţionează să le achiziţioneze sunt clasificate la patru şi cinci stele şi au 120, respectiv 170 de camere, iar valoarea achiziţiei celor două unităţi este estimată la opt-nouă milioane de euro.

Vlas mai spune că banii necesari investiţiei provin atât din surse proprii, cât şi din credite de la bănci.

Citeşte mai multe despre românii cu dare de mână pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici