Cioloş, întrebat de muzica şi ideile despre agricultură ale lui Paul McCartney

Dacian Cioloş a fost întrebat, vineri, în PE, de către un eurodeputat dacă îi plac Beatles, Paul McCartney, dar şi ideile acestuia despre agricultură, comisarul propus răspunzând că fiecare este liber să gândească aşa cum vrea, dar că deciziile corecte se iau în Parlament.

53 afișări
Imaginea articolului Cioloş, întrebat de muzica şi ideile despre agricultură ale lui Paul McCartney

Paul McCartney susţine un discurs în Parlamentul European (Imagine: Mediafax Foto)

Eurodeputatul irlandez Mairead McGuinness l-a întrebat pe Dacian Cioloş dacă îi plac Beatles şi Paul McCartney, după care l-a întrebat dacă susţine ideea lui Paul McCartney în ceea ce priveşte agricultura.

La începutul lunii decembrie 2009, fostul membru al formaţiei Beatles a transmis PE un mesaj în care a propus, ca măsură pentru a combate schimbările climatice, dar şi pentru a sprijini sănătatea cetăţenilor, ca în zilele de luni să nu consume nimeni carne.

"Sigur că îmi place Beatles, inclusiv muzica lui Paul McCartney. (...) Dincolo de asta, fiecare are dreptul să gândească aşa cum doreşte, să aibă propriile opinii", a răspuns zâmbind Dacian Cioloş.

"Dar poziţia cea mai corectă o ia Parlamentul", a spus el, adăugând că în cazul în care va fi confirmat va face eforturi pentru adoptarea de poziţii echilibrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici