Citroen lansează în România modelul C1 restilizat

Citroen va lansa în România, la jumătatea lunii ianuarie 2009, modelul C1 restilizat (facelift), care va avea modificări de ordin estetic la partea frontală şi la interior, iar motorizările disponibile vor fi aceleaşi de pe actualul automobil, un propulsor diesel şi unul pe benzină.

32 afișări
Imaginea articolului Citroen lansează în România modelul C1 restilizat

Citroen lansează în România modelul C1 restilizat

Motorul diesel, de 1,4 litri, dezvoltă 55 de Cai Putere (CP), iar propulsorul pe benzină, de un litru, are 68 CP. Variantele de caroserie disponibile sunt hatchback cu trei sau cinci uşi, potrivit reprezentanţei Citroen în România.

C1 este produs în Cehia, alături de modelele de pe aceeaşi platformă, Peugeot 107 şi Toyota Aygo.

De la lansarea din 2005 şi până în prezent au fost vândute 310.000 de maşini C1.

Modelul restilizat are o lungime de 3,43 metri, o lăţime de 1,63 metri şi o înălţime de 1,47 metri.

Vânzările Citroen în România au scăzut cu cu 17,2% în primele nouă luni, de la 3.793 autovehicule în perioada în ianuarie-septembrie a anului trecut, la 3.138 unităţi în acelaşi interval din acest an.

Anul trecut au fost livrate 5.000 de vehicule Citroen în România.

Citroen a deschis o reprezentanţă pe piaţa locală la 1 iulie 2007, până la acea dată autovehiculele mărcii fiind importate şi comercializate de firma ATS (Automotive Trading Services), deţinută de premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici