Citroen va lansa în România modelul Berlingo în a doua jumătate a lunii iunie

Citroen va lansa în România, în a doua jumătate a lunii iunie, vehiculul comercial Berlingo, care va fi disponibil şi în varianta pentru transport de pasageri, au declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, oficiali ai companiei.

12 afișări
Imaginea articolului Citroen va lansa în România modelul Berlingo în a doua jumătate a lunii iunie

Citroen va lansa în România modelul Berlingo în a doua jumătate a lunii iunie (Imagine:www.citroen.com)

Preţurile pentru noul model vor fi comunicate în apropierea momentului lansării.

Noul Berlingo pentru pasageri poate fi echipat cu până la şase airbag-uri, cele pentru şofer şi pasager făcând parte din dotarea standard. Maşina poate fi dotată opţional cu ESP (sistem electronic de control al stabilităţii) cuplat cu ASR (sistem antiderapaj).

Sistemul ABS, care permite învârtirea roţilor în caz de frânare puternică şi, implicit, controlarea traiectoriei vehiculului, face parte din dotarea standard, alături de un alt echipament care aprinde automat luminile de avarie în cazul unei frânări de urgenţă.

Noul Berlingo destinat transportului de persoame poate fi echipat de asemenea cu sistemul cruise control (care permite menţinerea unei viteze constante, fără acţionarea pedalei de acceleraţie) şi cu senzori de parcare.

Modelul este construit pe acelaşi tren de rulare ca modelul C4 Picasso.

Ţinta de vânzări a Citroen pentru acest an, în România, este 6.000-6.500 unităţi, în condiţiile în care estimările de la începutul anului plasau obiectivul la 7.500 unităţi.

Anul trecut au fost livrate 5.000 de vehicule Citroen în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici