Cîţu anunţă că proiectul de buget este gata: Săptămâna viitoare va fi în Parlament

Proiectul de buget este gata şi va fi săptămîna viitoare în Parlament, a anunţat ministrul Finanţelor Florin Cîţu, la Digi 24. Ministrul a precizat că bugetul este construit pe un deficit de 3,6% din PIB, iar deficitul bugetar estimat pentru anul 2021 este 3,34% din PIB.

327 afișări
Imaginea articolului Cîţu anunţă că proiectul de buget este gata: Săptămâna viitoare va fi în Parlament

Cîţu anunţă că proiectul de buget este gata: Săptămâna viitoare va fi în Parlament

Ministrul spune că trebuie evitată o ajustare prea abruptă, care ar dăuna economiei. „În 2020 curăţăm economia, iar din 2021 veţi vedea o creştere economică sustenabilă, bazată pe investiţii”, a spus ministrul.

Cîţu a adăugat că Guvernul nu intenţionează să crească taxe sau impozite, bugetul fiind construit pe legislaţia în vigoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
buget,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici