Cîţu: Economia îşi va reveni „brusc” din criză

  • Florin Cîţu a declarat că economia „va avea o revenire după această cădere”
  • Potrivit acestuia, va fi vorba de o revenire „bruscă”, în V
4330 afișări
Imaginea articolului Cîţu: Economia îşi va reveni „brusc” din criză

Cîţu: Economia îşi va reveni „brusc” din criză

Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, spune că este încrezător că economia „va avea o revenire după această cădere” şi este de părere că în funcţie de implementarea măsurilor luate până în prezent se poate gândi la o revenire „în V”.
 
Ministrul Florin Cîţu a declarat, luni seara, la Digi24, că economia României îşi va reveni „brusc”.
 
„Lucrurile pot să fie mai bune sau mai rele în perioada următoare, depinde de cum vor fi implementare măsurile pe care le-am luat până acum. Eu (...) rămân la ideea mea că economia va avea o revenire după această cădere. Plus că va veni şi o revenire bruscă a economiei, bineînţeles lucrurile nu vor arăta la fel, dar dacă ne uităm doar la cifre aşa văd lucrurile. O revenire în V, dar depinde foarte mult de implementarea măsurilor pe care le-am luat şi după aceea măsurile de relansare a economiei”, a spus Cîţu.
 
Potrivit acestuia, cele trei măsuri principale luate: liniile de credit pentru IMM-uri, şomajul tehnic şi amânarea ratelor românilor, încep să-şi facă efectul.
 
„România are unul dintre cele mai generoase pachete, nu vorbim doar de garanţii, dar vorbim şi de acest ajutor de şomaj tehnic (...)”, a mai spus ministrul Finanţelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici