Ciucă: Nu dorim să existe creştere de impozit sau de TVA

PNL nu doreşte să existe creştere de impozit sau de TVA ori să scadă veniturile cetăţenilor, spune, miercuri, preşedintele liberalilor, Nicolae Ciucă.

428 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Nu dorim să existe creştere de impozit sau de TVA

Ciucă: Nu dorim să existe creştere de impozit sau de TVA

Întrebat dacă premierul Marcel Ciolacu a venit cu mandatul pe masă în cazul în care PNL nu va accepta măsurile, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus că nu s-a pus niciodată problema ca PNL să nu îşi asume aceste măsuri.

„Este şi în momentul de faţă, dincolo de principiile pe care noi le-am discutat şi le-am prezentat de fiecare dată, nu s-a schimbat absolut nimic, decât elementele / detaliile tehnice pe care le primim de la interlocutori, care se aşează fiecare în pătrăţica sa astfel încât să avem o decizie foarte bună”, spune Ciucă.

Preşedintele Senatului, care este şi preşedinte PNL, spune că s-a convenit să nu crească taxele.

„Am convenit să facem în aşa fel încât să nu creştem taxele. Nu dorim şi nu se va întâmpla ca pe măsurile pe care le luăm acum să existe creştere se impozit sau de TVA sau scăderea veniturilor cetăţenilor. Este nevoie de o soluţie tehnică şi în momentul în care vom avea toate detaliile despre fiecare sector în parte sunt convins că specialiştii vor veni şi vor explica şi noi vom decide pe măsura respectivă în bazaz acestor date şi soluţii”, spune Ciucă.

Preşedintele liberalilor afirmă că PNL a apărat şi va continua să apere toate profesiile liberale.

„Mediul de afaceri a văzut foarte clar că prin deschiderea la dialog şi prin modul în care ne-am poziţionat şi vom continua să ne poziţionăm şi aici nu este doar abordarea PNL – cu toţii ştim că o economie funcţionează pe un mediu de afaceri dezvoltat consolidat care trebuie să aibă o predictibilitate în tot ceea ce înseamnă plan de afaceri şi măsuri fiscale, motiv pentru care este cât se poate de simplu pentru unul ca mine care nu sunt specialist în domeniu, că nu este deloc oportun şi astfel de soluţii nu aduc niciun beneficiu, intervenind brutal”, afirmă Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici