Ciucă trimite două ministere în control, ca să verifice preţurile la carburanţi

Premierul Nicolae Ciucă a cerut, joi, în şedinţa de Guvern, Ministerului Energiei şi Ministerului de Finanţe să verifice „elementele de preţ la carburanţi”: „Să avem o decizie privind modul în care s-a ajuns la acest nivel al preţurilor la carburanţi”.

1336 afișări
Imaginea articolului Ciucă trimite două ministere în control, ca să verifice preţurile la carburanţi

Ciucă cere trimite două ministere în control, ca să verifice preţurile la carburanţi

„Vom aproba OUG privind combaterea acţiunilor speculative. Este o ordonanţă de urgenţă pe care avem datoria să o aprobăm, astfel încât să putem să evităm situaţii excepţionale, situaţii pe care deja am putut să le vedem întâmplându-se atât în perioada pandemiei de Covid, cât şi în prima perioadă de după declanşarea acţiunii militare ruse în Ucraina. Avem datoria să ne protejăm cetăţenii, avem datoria să ne protejăm mediul de acfaceri. Cred că e important să asigurăm un cadru cât se poate de bine reglementat şi onest între cerere şi ofertă, pentru a putea să combatem orice creştere artificială a preţurilor”, a transmis premierul Nicolae Ciucă, înainte de începerea şedinţei de Guvern.

El a cerut Mininsterului Energiei şi Ministerului de Finanţe să verifice preţul la carburanţi.

„Să avem o decizie la nivelul Guvernului privind modul în care s-a ajuns la acest nivel al preţurilor la carburanţi”, conchide Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici