Clienţii Raiffeisen nu vor putea utiliza în noaptea de sâmbătă spre duminică serviciile online

Clienţii Raiffeisen Bank România nu vor putea utiliza în noaptea de sâmbătă, 6 noiembrie, spre duminică, 7 noiembrie, în intervalul 23:00-03:30, serviciile Raiffeisen Online (Internet banking) şi myBanking (mobile banking), întrucât banca va efectua lucrări la sistemul informatic.

18 afișări
Imaginea articolului Clienţii Raiffeisen nu vor putea utiliza în noaptea de sâmbătă spre duminică serviciile online

Clienţii Raiffeisen nu vor putea utiliza în noaptea de sâmbătă spre duminică serviciile online (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

De asemenea, sistemul de carduri şi reţelele băncii de ATM-uri şi POS-uri vor fi afectate în noaptea de duminică 7 noiembrie, în intervalul 02:00 si 02:30.

Pentru asistenţă, deţinătorii de card pot suna la 021/323.95.42, utilizatorii serviciilor myBanking la 0800.08.08.08 şi Raiffeisen Online la 021/306.55.55 şi 021/306.55.56 sau pot trimite mesaje pe adresa de mail centrala@rzb.ro şi online@rzb.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici