CNVM a avizat un nou administrator de fonduri, DreamTeam Societate de Administrare a Investiţiilor

Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM) a autorizat marţi o nouă societate de administrare a investiţiilor, DreamTeam Societate de Administrare a Investiţiilor.

16 afișări

Societatea va putea administra fonduri deschise şi închise de investiţii, precum şi portofolii individuale.

Administratorul are un capital social de 552.000 de lei, iar acţionarul majoritar este Alice Pavel, care deţine 87,25% din titluri. Ea este în acelaşi timp asociat şi director general al companiei de consultanţă a DreamTeam Capital Management, care consiliază clienţii în principal pentru investiţii pe pieţele externe.

În afară de Pavel, în Consiliul de Administraţie al DreamTeam Societate de Administrare a Investiţiilor se regăsesc Iulian Marius Buturugă şi Radu Mihail.

Societatea de administrare a investiţiilor trebuie să devină în termen de două luni, membru al Fondului de Compensare a Investitorilor, se arată în decizia CNVM.

Potrivit Asociaţiei Administratorilor de Fonduri, la finele lunii februarie, pe piaţa locală activau 22 de societăţi de administrare a investiţiilor, care aveau în total active nete cu puţin peste un miliard de lei. BCR Asset Management era cel mai mare administrator de fonduri, cu active de 438,9 milioane lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici