Coca-Cola: Nu există nicio decizie de închidere a fabricilor de la Iaşi sau Ploieşti

Producătorul de băuturi răcoritoare Coca Cola HBC România spune că nu a luat nicio decizie în privinţa închiderii fabricilor pe care le deţine la Iaşi şi la Ploieşti, aşa cum a apărut în presă.

32 afișări
Imaginea articolului Coca-Cola: Nu există nicio decizie de închidere a fabricilor de la Iaşi sau Ploieşti

Coca-Cola: Nu există nicio decizie de închidere a fabricilor de la Iaşi sau Ploieşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu există nicio decizie de închidere a fabricii Coca-Cola din Iaşi sau a celei din Ploieşti. Nu putem comenta zvonurile sau speculaţiile apărute în media pe aceasta temă. Activitatea celor două fabrici se desfãşoară normal", se arată într-un comunicat al companiei.

Preşedintele Federaţiei Sindicale din Industria Alimentară (FSIA), Dragoş Frumosu, a declarat presei centrale că producătorul de băuturi răcoritoare ar putea închide în primul semestru al anului viitor fabrica de la Iaşi, şi să transfere producţia la o nouă unitate, la Chişinău.

Coca-Cola a anunţat în luna septembrie că închide, în noiembrie, fabrica pe care o deţine în Oradea, urmând să consolideze capacităţile de producţie la celelalte fabrici pe care le deţine în România, respectiv Iaşi, Timişoara, Ploieşti şi Vatra Dornei.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici