Concurentul Logan de la Skoda ar putea fi o versiune restilizată a Octavia Tour

Concurentul low-cost al Dacia Logan pe care Skoda intentionează să-l lanseze peste 2-3 ani ar putea fi o versiune restilizată a modelului Octavia Tour, existând şi posibilitatea înlocuirii acestei maşini cu una complet nouă, a declarat pentru MEDIAFAX directorul de comunicare al Skoda, Martin Lauer.

21 afișări
Imaginea articolului Concurentul Logan de la Skoda ar putea fi o versiune restilizată a Octavia Tour

Concurentul Logan de la Skoda ar putea fi o versiune restilizată a Octavia Tour (Imagine: Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Avem opţiunea de a reîmprospăta Octavia Tour cu un facelift (restilizare - n.r.) şi posibilitatea de a lansa un model complet nou. Încă nu a fost luată o decizie, dar în mod cert vrem să avem un model low-cost în ofertă", a spus Lauer.

Oficialul Skoda a adăugat că Octavia Tour va mai rămâne pe piaţă până la trei ani în forma actuală, iar o decizie privind restilizarea sau înlocuirea mai rapidă a modelului va depinde de modul în care vor evolua comenzile.

Skoda a lansat ideea introducerii în ofertă a unui model low-cost, concurent pentru Logan, în urmă cu câţiva ani.

Oferta Skoda va fi completată, cel mai devreme la sfîrşitul anului 2011, cu o maşină de oraş de dimensiuni reduse (segmentul A), care va fi mai mică decât actualul model de intrare în gamă, Fabia.

Maşina de oraş a Skoda va face parte din proiectul Small Car Family, dezvoltat la nivelul întregului grup Volkswagen. Acesta presupune fabricarea unor maşini de mici dimensiuni sub mai multe mărci din grup, printre care Volkswagen, Skoda şi Seat.

Skoda a lansat miercuri pe plan internaţional primul SUV din istoria constructorului, denumit Yeti, model care va fi lansat în România în ultimul trimestru din acest an.

De asemenea, în 2009 va mai fi introdusă pe piaţă şi varianta de caroserie break a modelului Skoda Superb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici