Conferinţă Ziua Publicităţii: Este o corelaţie directă între nivelul de bunăstare a populaţiei şi nivelul de investiţii în publicitate

Online-ul a schimbat piaţa de publicitate şi modul în care oamenii se informează, iar agenţiile şi companiile trebuie să se adapteze şi să inoveze pentru ca atât piaţa, cât şi economia să crească, consideră invitaţii panelului “Publicitatea şi dezvoltarea economică în România” organizat în cadrul evenimentului Ziua Publicităţii – publicitatea creşte România.

20 afișări
Imaginea articolului Conferinţă Ziua Publicităţii: Este o corelaţie directă între nivelul de bunăstare a populaţiei şi nivelul de investiţii în publicitate

Conferinţă Ziua Publicităţii: Este o corelaţie directă între nivelul de bunăstare a populaţiei şi nivelul de investiţii în publicitate (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

“Intrăm într-o eră a adevărului în termeni de consumatori şi de companii. În termeni de consumatori, oamenii sunt mai informaţi, este mai dificil să se vândă. Prezenţa online este dominantă. Trebuie să fim mai inovativi şi să încercăm lucruri noi pentru promovare. Numai aşa putem penetra piaţa şi putem creşte piaţa de advertising”, a spus Răzvan Orbulescu, marketing director în cadrul FrieslandCampina România.

Piaţa de publicitate din România este evaluată la circa 500 de milioane de euro, dar este mică în comparaţie cu Ungaria sau Polonia. Creşterea poate veni însă de la publicitatea online şi pe mobil, segment care deşi are o valoare mică acum, creşte cel mai rapid.

“Piaţa din România este de 500 de milioane de euro. Comparativ cu pieţele din jur, piaţa este mai mică. Cred că este o corelaţie directă între nivelul de bunsătare a populaţiei şi nivelul de investiţii în publicitate”, a declarat Mihai Bârsan, vicepreşedinte şi responsabil de marketing în cadrul Ursus Breweries.

Citeşte continuarea materialului pe www.zfcorporate.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici