Consultanţa la lucrările de finalizare a digului din Portul Constanţa va costa până la 2,7 mil. euro

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa va organiza în decembrie o licitaţie pentru asistenţă tehnică la supervizarea lucrărilor de finalizare a digului de larg din port, valoarea estimativă a contractului fiind de 2,75 milioane de euro, fără TVA.

24 afișări
Imaginea articolului Consultanţa la lucrările de finalizare a digului din Portul Constanţa va costa până la 2,7 mil. euro

Consultanţa la lucrările de finalizare a digului din Portul Constanţa va costa până la 2,7 mil. euro (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Contractul are o durată de 29 de luni şi este finanţat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Sectorial în Transporturi 2007-2013 şi de la bugetul de stat.

În alegerea ofertei câştigătoare, preţul are o pondere de 60%, iar propunerea tehnică 40%.

Firmele interesate pot depune oferte până la 15 decembrie, acestea urmând să fie deschise în aceeaşi zi.

Lucrările pentru finalizarea digului de larg din port sunt estimate la 117,89 milioane de euro, fără TVA, constructorul urmând să fie selectat în luna decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici