Consumul de electricitate a crescut cu 20%, la peste 1.000 MW, în Bucureşti, din cauza caniculei

Consumul de energie electrică din Bucureşti a atins un nou vârf pentru perioada acestei veri, ajungând la peste 1.023 MW în ziua de 4 august, în condiţii de caniculă, peste vârful anterior de consum, de 936 MW, în 1 iulie 2017, informează E-Distribuţie Muntenia.

283 afișări
Imaginea articolului Consumul de electricitate a crescut cu 20%, la peste 1.000 MW, în Bucureşti, din cauza caniculei

În general, vârfurile de consum de electricitate din Bucureşti se situează în perioada de vară la circa 850 MW, arată compania.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici