Noi cartele la Metrou: cartela de o călătorie, cea pentru grupuri şi ABONAMENTUL anual. Preţurile la care pot fi cumpărate

Metrorex introduce noi titluri de călătorie: cartela de o călătorie, în valoare de 2,5 lei, cartele pentru grupuri de trei, patru sau cinci persoane şi abonamentul anual, potrivit unui proiect de ordin lansat în dezbatere publică, marţi, de Ministerul Transporturilor.

4753 afișări
Imaginea articolului Noi cartele la Metrou: cartela de o călătorie, cea pentru grupuri şi ABONAMENTUL anual. Preţurile la care pot fi cumpărate

Metrorex introduce cartela de o călătorie, cea pentru grupuri şi abonamentul anual. Preţurile la care pot fi cumpărate

Printre titlurile noi se numără cartela cu o călătorie, în valoare de 2,5 lei, abonamentul anual, de 720 de lei, care permite o economie de 120 de lei pe an pentru călătorii care îşi fac, în fiecare an, un abonament la preţul întreg de 70 de lei.

Cartela pentru un grup de 3 persoane va costa 3 lei, cea pentru 4 persoane va costa 6,5 lei, iar cea pentru 5 persoane va costa 8 lei.

Preţurile pentru titlurile de călătorie existente rămân aceleaşi: 5 lei pentru cartela de două călătorii, 20 de lei pentru cartela de 10 călătorii, 70 de lei pentru abonamentul lunar cu număr nelimitat de călătorii, 25 de lei pentru abonamentul săptămânal cu număr nelimitat de călătorii şi 8 lei pentru un abonament de o zi.

Data limită pentru primirea de propuneri sau observaţii pentru proiectul de ordin al Ministrului Transporturilor privind aprobarea tarifelor de călătorie cu metroul este de 19 august 2017.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici