Contestaţie retrasă, Metrorex reia procedura de atribuire a cotractului 1 Mai - Tokyo

Metrorex va relua procedura de atribuire a contractului pentru proiectarea şi execuţia structurii de rezistenţă a secţiunii 1 Mai – Tokyo de pe Magistrala 6 1 Mai - Otopeni, după retragerea unei contestaţii, anunţă compania.

311 afișări
Imaginea articolului Contestaţie retrasă, Metrorex reia procedura de atribuire a cotractului 1 Mai - Tokyo

Contestaţie retrasă, Metrorex reia procedura de atribuire a cotractului 1 Mai - Tokyo

În data de 15.03.2019, Metrorex a publicat în SEAP anunţul de participare pentru proiectarea şi execuţia structurii de rezistenţă a secţiunii 1 Mai – Tokyo, “Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni). Un operator economic a depus o contestaţie în data de 28 mai, iar în urma măsurilor de remediere, contestaţia a fost retrasă în data de 31 mai.

Procedura de atribuire va continua după ridicarea suspendării în urma pronunţării soluţiei Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), urmând ca termenul limită de depunere a candidaturilor să fie decalat cu 20 de zile.

Proiectul Magistrala 6, 1 Mai – Otopeni, este finanţat din fonduri de la bugetul de stat şi din fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Valoarea estimată a obiectivului de investiţii fără T.V.A. este de 1.269.784.510 lei.

Obiectul proiectului “Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă” este realizarea unei linii de transport public între Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni) şi Bucureşti, contribuind astfel la dezvoltarea economiei regionale şi îmbunătăţirea mediului urban prin reducerea blocajelor de trafic, accidentelor rutiere şi poluării aerului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici