Contract de 13 milioane de euro pentru amenajarea unei parcări subterane în zona Teatrului Naţional Craiova

Primăria Craiovei a atribuit un contract de 60,5 milioane lei (13,45 milioane euro), inclusiv TVA, pentru amenajarea unei parcări subterane în zona Teatrului Naţional din oraş.

200 afișări
Imaginea articolului Contract de 13 milioane de euro pentru amenajarea unei parcări subterane în zona Teatrului Naţional Craiova

Contract de 13 milioane de euro pentru amenajarea unei parcări subterane în zona Teatrului Naţional Craiova (Imagine: Silviu Matei / Arhiva Mediafax Foto)

Parcarea va avea 586 de locuri pentru autoturisme şi 33 pentru motociclete.

Contractul a fost atribuit la începutul lunii martie asocierii Mitliv Exim - Polystart - Habau Construcţii, potrivit unui anunţ al primăriei.

Liderul asocierii, firma Mitliv Exim, este deţinută de omul de afaceri Ion-Liviu Cioană.

Lucrările au fost adjudecate în urma unei licitaţii deschise, primăria primind 15 oferte, dintre care opt admise, pentru acest contract, estimat iniţial la 65,6 milioane lei, fără TVA.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional.

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a anunţat în aprilie 2012 semnarea unui contract cu asocierea Mitliv Exim şi Habau Construcţii pentru construirea unui pasaj subteran în centrul oraşului, valoarea totală a investiţiei fiind de peste 66 de milioane lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici