Contract estimat la 19 milioane euro pentru finalizarea centurii Tecuci

CNADNR caută constructori pentru finalizarea centurii Tecuci (judeţul Galaţi), după ce a reziliat anul trecut contractul încheiat cu firma portugheză Soares da Costa, şi estimează că lucrările vor costa până la 83,9 milioane lei (19 milioane euro), inclusiv TVA.

269 afișări
Imaginea articolului Contract estimat la 19 milioane euro pentru finalizarea centurii Tecuci

Contract estimat la 19 milioane euro pentru finalizarea centurii Tecuci (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Contractul are o valoare estimată de 67,7 milioane lei, fără TVA, sumă la care se vor raporta ofertanţii pentru propunerea financiară, şi poate fi suplimentat cu 9,78 milioane lei, fără TVA, în cazul în care CNADNR va opta pentru achiziţionare unor lucrări suplimentare.

Termenul pentru finalizarea acordului este de trei ani de la data atribuirii.

Lucrările, finanţate cu fonduri europene şi bani de la bugetul de stat, vor fi adjudecate prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut.

Constructorii interesaţi de acest proiect pot depune ofertele sau cererile de participare până la 9 octombrie.

Compania portugheză Soares da Costa a câştigat la începutul anului 2012 contractul pentru construcţia şoselei de 7 km, avansând o ofertă de 49,01 milioane lei (11,27 milioane euro).

CNADNR a comunicat pentru MEDIAFAX că acordul a fost reziliat în noiembrie 2013, gradul de execuţie la acest moment fiind de 14%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici