Contracte de 471,14 milioane lei de la CNADNR pentru repararea drumurilor

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) intenţionează să efectueze reparaţii capitale pe 188 de kilometri ai DN 67B Scoarţa-Piteşti şi 22 de kilometri ai DN 7A, valoarea totală estimativă a contractelor fiind de 471,14 milioane lei fără TVA (111,27 milioane euro).

69 afișări
Imaginea articolului Contracte de 471,14 milioane lei de la CNADNR pentru repararea drumurilor

Contracte de 471,14 milioane lei de la CNADNR pentru repararea drumurilor (Imagine: Mediafax Foto)

Valoarea contractului pentru DN (drumul naţional, n.r.) 67B este de 405,6 milioane lei, fără TVA, (95,79 milioane euro) şi va fi finanţat din fonduri de la bugetul de stat.

Data prevăzută pentru începerea procedurilor de atribuire a fost stabilită pentru 3 martie, lucrările urmând să se desfăşoare pe o perioadă de doi ani, se arată într-un anunţ al CNADNR.

Contractul pentru DN 7A are o valoare estimativă de 65,54 milioane lei, fără TVA, (15,48 milioane euro) şi presupune consolidarea şi modernizarea drumului între kilometrii 86+601 şi 108+894.

Lucrările vor dura doi ani şi vor fi finanţate din programul multianual de investiţii în sistem credit-furnizor.

Data prevăzută pentru începerea procedurilor de atribuire a fost stabilită pentru 3 februarie.

Drumul naţional 7A traversează judeţele Vâlcea şi Hunedoara pe traseul Brezoi - Petroşani.

Valoarea contractelor în euro a fost calculată la cursul de referinţă al BNR anunţat miercuri, de 4,2340 lei pentru un euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici