Video Control anticoroziune la toate modelele Logan berlină produse până la finele lui 2006

Dacia va efectua un control anticoroziune la toate modelele Logan berlină produse până la sfârşitul anului 2006, după ce producătorul a constatat prezenţa unor "puncte de oxidare în pasajele roţilor din spate ale anumitor vehicule", verificările urmând să aibă loc cu ocazia viitoarei revizii.

12 afișări

"Aceste puncte de oxidare localizate sunt legate de pătrunderea apei prin pasajele roţilor spate ca urmare a unor operaţiuni imperfect realizate în cursul procesului de fabricaţie (aplicarea de mastic şi/sau poziţionarea unui obturator). Acţiunile corective au fost deja aplicate în uzină pentru asigurarea celei mai bune calităţi de fabricaţie, mai ales în momentul aplicării de mastic, operaţiune care necesită dexteritate", se arată într-un comunicat al constructorului auto.

Dacă în urma verificărilor sunt descoperite puncte de oxidare, atunci se va injecta suplimentar ceară protectoare în anumite porţiuni ale caroseriei.

Posesorii maşinilor vor fi înştiinţaţi printr-o scrisoare de operaţiunea de service, care va fi gratuită.

Dacia nu precizează numărul modelelor Logan berlină vândute în România până la finele anului 2006.

Anul trecut, vânzările Dacia în România au totalizat 102.062 unităţi, fiind asigurate exclusiv de gama Logan (berlină, MCV şi VAN). Vânzările pe toate pieţele au crescut cu 17,4%, la 230.473 de unităţi, de la 196.378 de unităţi în 2006.

Renault a raportat un număr de 367.745 autoturisme Logan comercializate la nivel global, cu 48% mai multe comparativ cu 2006, modelul fiind vândut atât sub marca Dacia, cât şi sub brandul grupului francez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici