Controlul averilor marilor bogaţi ai României are şanse mici de reuşită. Ce spune Fiscul

Controlul marilor bogaţi ai României, anunţat de Guvern şi sustinut de premierul Emil Boc, are şanse foarte mici de reuşită şi va fi un instrument de presiune şi de abuz pentru acei contribuabili care nu sunt "prietenii Fiscului", au declarat pentru incont.ro consultanţii fiscali, potrivit Incont.ro.

230 afișări
Imaginea articolului Controlul averilor marilor bogaţi ai României are şanse mici de reuşită. Ce spune Fiscul

Controlul averilor marilor bogaţi ai României are şanse mici de reuşită. Ce spune Fiscul (Imagine: Shutterstock)

Fiscul anunţa demararea în trombă a unui raid printre îmbogăţiţii României ca să vadă cine a facut bani legal şi cine nu, şeful statului vorbeşte despre modificarea Constituţiei şi spune că averile ilegale ar trebui să fie confiscate. Dar câte dintre intenţiile autorităţilor se pot transforma şi în bani la buget?

Controlul are toate şansele să se transforme fie într-un "instrument de pedepsire a celor neascultători, ceea ce aduce abuzuri", fie este "doar un praf în ochii FMI-ului" şi nu va merge mai departe de atât, a declarat Gabriel Sincu, partener în cadrul firmei de consultanţă fiscală Mazars România.

Citeşte mai multe despre controlul marilor averi din România pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici