Contul cu numărul 2.000.000, înregistrat miercuri pe Ghişeul.ro

Platforma oficială de plăţi online a statului român, Ghişeul.ro, a înregistrat, miercuri, contul cu numărul 2.000.000.

384 afișări
Imaginea articolului Contul cu numărul 2.000.000, înregistrat miercuri pe Ghişeul.ro

Contul cu numărul 2.000.000, înregistrat miercuri pe Ghişeul.ro

Platforma a înregistrat o creştere de aproape jumătate de milion de utilizatori în 2023.

Doar în intervalul 1-9 ianuarie 2024, Ghişeul.ro a procesat 227.007 tranzacţii, în valoare de peste 83,6 de milioane de lei.

„Cheia digitalizării administraţiei este livrarea unor platforme informatice uşor de folosit şi eficiente. Ghişeul.ro este un exemplu de succes pentru că are interfeţe prietenoase cu utilizatorul, atât în versiunea sa web, cât şi în aplicaţia mobilă. În primele zile ale acestui an, peste 227.000 de români au scăpat de griji în relaţia cu statul român, achitând taxele şi impozitele prin Ghişeul.ro – rapid, fără cozi şi fără timp pierdut”, a declarat Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării.

Până la 31 martie 2024, utilizatorii Ghişeul.ro beneficiază de o reducere de până la 10% la plata integrală a taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici