Copos: Am externalizat tot ce se putea externaliza pentru a rămâne pe profit. Vom ieşi din criză în 2013

Grupul Ana Holding, controlat de omul de afaceri George Copos, a încheiat primele şase luni ale anului cu o cifră de afaceri de 118 milioane de lei (28 mil. euro), în scădere cu 13% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior.

14 afișări
Imaginea articolului Copos: Am externalizat tot ce se putea externaliza pentru a rămâne pe profit. Vom ieşi din criză în 2013

Copos: Am externalizat tot ce se putea externaliza pentru a rămâne pe profit. Vom ieşi din criză în 2013 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Dacă aş fi avut mintea de acum în 1992-1993 (când se lansase în afacerile hoteliere-n.red) aş fi investit în energie alternativă, nu în hotelurile de la mare sau de la munte. Acum ştiu tot ce am făcut greşit în afaceri, dar sunt prea multe lucruri pentru a le împărtăşi", afirmă George Copos, care se întreabă cum este posibil ca România să nu aibă după atâţia ani măcar o autostradă care să ducă până la mare, dacă spre munte nu există una.

Copos spune că pentru a ajunge mai repede la hotelul de la mare a ales traseul ce presupune trecerea Dunării cu bacul pe la Călăraşi.

"Aşa am călătorit cu vaci şi oi, ce se aflau deasemenea pe bac, lângă maşina mea. Cum să vină turiştii la mare?".

Citeşte mai multe despre afacerile lui George Copos pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici