Cora începe în decembrie livrările la domiciliu. În 2015 extinde coradrive în Pantelimon şi Sun Plaza

Reţeaua de hipermarketuri cora, care deţine serviciul coradrive.ro în magazinul Lujerului, va începe în decembrie livrările la domiciliu, după ce a încheiat un parteneriat cu firma de curierat TNT România, iar anul viitor va lansa serviciul drive şi în cora Pantelimon şi cora Sun Plaza.

1656 afișări
Imaginea articolului Cora începe în decembrie livrările la domiciliu. În 2015 extinde coradrive în Pantelimon şi Sun Plaza

Cora începe în decembrie livrările la domiciliu. În 2015 extinde coradrive în Pantelimon şi Sun Plaza (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

La un an de la lansare, coradrive.ro îşi va extinde serviciile, prin oferirea opţiunii de comandă on-line cu livrare la domiciliu. Serviciul va fi disponibil în Bucureşti, pentru o gamă de 14.000 de produse, iar plata va putea fi făcută on-line sau cash, se arată într-un comunicat comun al cora şi TNT.

"coradrive.ro este un serviciu (...) prin care poţi comanda on-line şi recupera produsele din spaţiul drive de la magazin. Ne-am dorit însă să oferim opţiunea clienţilor noştri de a primi produsele într-o locaţie cât mai accesibilă. Clienţii noştri au în acest fel libertatea de a alege produsele, de a alege locaţia de livrare şi varianta de plată: numerar sau on-line, beneficiind de aceleaşi preţuri ca în magazinul cora Lujerului", a declarat Claudia Mirică, director cora Lujerului şi coordonator coradrive.ro.

cora România are în prezent un magazin de tip drive - coradrive Lujerului -, urmând ca anul viitor să deschidă alte două magazine drive, în cora Pantelimon şi cora Sun Plaza.

Retailerul deţine o reţea de 12 hipermarketuri, atât în centre comerciale proprii, cât şi în spaţii închiriate, dintre care patru în Bucureşti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului şi Sun Plaza) şi opt în provincie, la Ploieşti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanţa şi Bacău.

TNT este unul dintre marii integratori în domeniul serviciilor de curierat express şi logistică la nivel global.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici