Cosmote a lansat serviciul preplătit de acces la Internet prin tehnologia 3G, la un tarif de 10 euro

Cosmote România a lansat, miercuri, un serviciu preplătit de acces mobil la Internet prin tehnologia 3G, adresat utilizatorilor ocazionali, la un tarif începând de la 10 euro, fără TVA.

56 afișări
Imaginea articolului Cosmote a lansat serviciul preplătit de acces la Internet prin tehnologia 3G, la un tarif de 10 euro

Cosmote a lansat serviciul preplătit de acces la Internet prin tehnologia 3G, la un tarif de 10 euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Noul serviciu este disponibil prin Cartela Internet, un pachet ce conţine o cartelă SIM şi un ghid rapid de instalare, disponibil la 10 euro (fără TVA), sau pachetul dedicat de date modem 3G şi cartela Internet, care conţine un modem 3G ce asigură acces la Internet cu viteze de până la 7,2 Mbps şi o cartelă SIM cu 10 euro credit, totul pentru 34 euro (fără TVA)", se arată într-un comunicat al operatorului.

Creditul iniţial inclus în pachetele preplătite permite activarea extraopţiunii de 2GB, valabilă pentru 30 de zile, încă din momentul achiziţionării pachetului.

După achizţionarea serviciului, clienţii vor putea naviga pe Internet la un tarif standard de 0,02 euro/MB sau pot alege una dintre cele trei extraopţiuni, cu trafic inclus, cu preţuri cuprinse între 2 şi 10 euro.

Traficul suplimentar pe Internet va fi tarifat cu 0,01 euro/MB.

Utilizatorii serviciului de date preplătit au posibilitatea de a trimite SMS-uri la un tarif standard de 0,05 euro/SMS.

Serviciile 3G sunt disponibile în prezent în aproximativ 3.300 localităţi.

Parte a grupului elen OTE, Cosmote România este al treilea operator local de telefonie mobilă, cu 7,2 milioane de clienţi la 31 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici