Cosmote a lansat un serviciu care oferă acces la numerele de telefon ale clienţilor Romtelecom

Operatorul de telefonie mobilă Cosmote România şi Romtelecom au lansat un serviciu prin care utilizatorii i-mode au acces gratuit la baza abonaţilor operatorului român de telefonie fixă, care include numerele de telefon ale circa trei milioane de clienţi rezidenţiali şi companii.

199 afișări
Imaginea articolului Cosmote a lansat un serviciu care oferă acces la numerele de telefon ale clienţilor Romtelecom

Cosmote a lansat un serviciu care oferă acces la numerele de telefon ale clienţilor Romtelecom

În plus, utilizatorii i-mode pot opta să fie conectaţi automat la numărul dorit, fără costuri suplimentare pentru această procedură.

"Vom continua să extindem portofoliul i-mode cu noi aplicaţii relevante pentru piaţa din România, care să aducă valoare adăugată clienţilor noştri", a declarat, într-un comunicat, Adrian Florea, directorul diviziei Dezvoltare Produse şi Servicii Cosmote România.

Denumit Agenda Romtelecom, serviciul disponibil exclusiv prin i-mode, poate fi accesat 24 de ore pe zi, fără a fi necesar un abonament.

Utilizatorii pot defini şi rafina căutarea în funcţie de numele unei persoane sau numele unei companii, judeţ, oraş şi stradă. De asemenea, pot viziona toate înregistrările pentru un judeţ sau oraş, sau pot căuta numere utile.

"Agenda Romtelecom reprezintă o extensie a serviciului online 931, care oferă de 2 ani informaţii despre numerele de telefon ale abonaţilor Romtelecom", a adăugat Alexandru Hurdubaie, director coordonator, Divizia Clienţi Rezidenţiali, Romtelecom.

Serviciul i-mode a fost lansat de Cosmote în luna mai şi oferă conţinut tematic şi aplicaţii pentru utilizatorii rezidenţiali şi de business.

Cosmote România este al treilea operator local de telefonie mobilă, cu trei milioane de clienţi, la finele lunii octombrie. Compania şi-a relansat operaţiunile în decembrie 2005 şi este parte a grupului elen de telefonie mobilă Cosmote.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici