Cosmote: Propunerea ANC de interconectare necesită o analiză amănunţită

Propunerea ANC privind reducerea tarifelor de interconectare necesită o analiză amănunţită, pentru a vedea care este potenţialul impact asupra companiei, au declarat, joi, reprezentanţii Cosmote România.

19 afișări
Imaginea articolului Cosmote: Propunerea ANC de interconectare necesită o analiză amănunţită

Cosmote: Propunerea ANC de interconectare necesită o analiză amănunţită

"Anunţul făcut de ANC în legătură cu reglementarea tarifelelor de interconectare pentru Cosmote necesită o analiză amănunţită, datorita complexităţii proiectului. În prezent, analizăm prevederile incluse în proiect şi potenţialul impact al acestora asupra operaţiunilor companiei. Vom fi în măsură să putem face comentarii mai ample odată ce vom avea rezultatele acestei analize", au afirmat reprezentanţii Cosmote România.

Potrivit unui proiect de decizie al ANC, anunţat, joi, de preşedintele instituţiei, Liviu Nistoran, într-o conferinţă, Cosmote România şi Telemobil vor practica, de la 1 februarie 2009, un tarif de interconectare de 0,064 euro/minut, iar RCS&RDS de 0,0721 euro/minut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici