Cosmote România oferă acoperire completă în Delta Dunării

Cosmote România oferă clienţilor acoperire completă în toate zonele din Delta Dunării, inclusiv pe canalele de navigaţie, operatorul de telefonie mobilă acoperind la nivel naţional 85% din teritoriu.

3 afișări
Imaginea articolului Cosmote România oferă acoperire completă în Delta Dunării

Cosmote România oferă acoperire completă în Delta Dunării

"Delta Dunării este una dintre cele mai importante atracţii turistice din România, cu peste 60.000 de vizitatori în fiecare an. Aceştia, împreună cu localnicii, beneficiază acum de acoperirea Cosmote şi de posibilitatea de a comunica atât pe apă, cât şi pe uscat", a declarat directorul executiv pentru dezvoltarea reţelei şi operare Cosmote România, Lampros Iskos.

Proiectul de acoperire completă a regiunii a avut o durată de execuţie de şase luni.

Până la finele anului, Cosmote estimează creşterea acoperirii reţelei la peste 97% din populaţie şi 86% din teritoriu.

Pe piaţa telefoniei mobile mai activează Orange România - 8,572 milioane de utilizatori (iunie 2007), Vodafone România - 8,223 milioane de utilizatori (iunie 2007) şi Telemobil, operatorul serviciului Zapp, cu aproximativ 500.000 de abonaţi (decembrie 2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici