Cosmote România va vinde iPhone 4S la un preţ de 183 euro

Persoanele interesate de iPhone 4S vor putea cumpăra terminalul din reţeaua de magazine Cosmote România prin precomandă, la un preţ de 799 lei (TVA inclusă)/183 euro (TVA inclusă) pentru un abonament încheiat pe 24 luni la un tarif de 48,36 euro/lună, TVA inclusă.

673 afișări
Imaginea articolului Cosmote România va vinde iPhone 4S la un preţ de 183 euro

Cosmote România va vinde iPhone 4S la un preţ de 183 euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"iPhone 4S este disponibil la Cosmote prin precomandă la un preţ începând de la 799 lei (TVA inclusă)/183 euro (TVA inclusă), pentru planul tarifar Cosmote Adventure pe 2 ani. Pentru 48,36 euro (TVA inclusă)/lună, planul tarifar Adventure include 440 minute naţionale, 2.000 de minute în reţea, 2.000 de SMS-uri în retea, 2.000 de MMS-uri în reţea şi 2,5 GB trafic de date inclus", se arată într-un comunicat al operatorului remis MEDIAFAX.

Configuraţia iPhone 4S pentru abonamentul Adventure este 16 GB.

Livrarea se va face după data oficială de lansare, 11 noiembrie.

iPhone 4S a fost lansat de compania americană Apple la începutul lunii octombrie.

În primele trei zile de la startul vânzărilor în magazine, în 14 octombrie, Apple a vândut 4 milioane de bucaţi.

Cosmote România este al treilea jucător local pe piaţa de telefonie mobilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici