Craiova va fi legată de Târgu Jiu printr-un Drumul Expres. CNAIR a semnat pentru SF şi proiectul tehnic

Compania Naţională de Administrare a Infrastruturii Rutiere (CNAIR) a semnat, miercuri, contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic de Execuţie necesare construcţiei Drumului Expres Craiova - Târgu Jiu. Valoarea contractului este de peste 20 de milioane de lei.

708 afișări
Imaginea articolului Craiova va fi legată de Târgu Jiu printr-un Drumul Expres. CNAIR a semnat pentru SF şi proiectul tehnic

Craiova va fi legată de Târgu Jiu printr-un Drumul Expres. CNAIR a semnat pentru SF şi proiectul tehnic

Contractul pentru „Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru obiectivul Drum Expres Craiova - Târgu Jiu” a fost semnat de CNAIR cu Asocierea Egis România SA. – Search Corporation SRL, ofertantul câştigător.

Potrivit CNAIR, valoarea contractului este de 20.247.133,77 lei fără TVA, sursa de finanţare fiind din fonduri europene nerambursabile.

Conform contractului, Asocierea câştigătoare trebuie să elaboreze Studiul de Fezabilitate, ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare, să întocmească documentaţia suport şi asistenţa acordată Autorităţii Contractante pentru depunerea şi susţinerea aplicaţiei de finanţare; să realizeze Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC) şi asistenţa tehnică până la obţinerea Autorizaţiei de Construire de către Autoritatea Contractantă, precum şi alte obligaţii, conform contractului semnat.

Perioada pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate este de 14 luni de la data de începere, 17 luni de la data de începere pentru elaborarea PAC (respectiv în 3 luni de la elaborarea SF) şi 20 luni de la data de începere elaborarea Proiectului Tehnic (respectiv în 3 luni de la elaborarea PAC).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici