CRESC preţurile la apartamente. Un nou nivel MAXIM, înregistrat în luna aprilie. Care va fi evoluţia

Preţul apartamentelor a atins un nou maxim în aprilie. Tendinţa este una normală sau este vorba despre supraîncălzirea pieţei?

3432 afișări
Imaginea articolului CRESC preţurile la apartamente. Un nou nivel MAXIM, înregistrat în luna aprilie. Care va fi evoluţia

CRESC preţurile la apartamente. Un nou nivel MAXIM, înregistrat în luna. Care va fi evoluţia

„Aşteptările mari ale proprietarilor determină o evoluţie de tip fierăstrău“, au explicat experţii, pentru Ziarul Financiar. 

Locuinţele din cartierele bucureştene Titan, Berceni, Olteniţei şi Militari s-au scumpit în aprilie comparativ cu luna martie, astfel încât preţul mediu al unui apartament vechi cu trei camere în Capitală a ajuns luna trecută la 81.900 de euro, cu 850 de euro mai mult decât în martie, potrivit indexului imobiliar al ZF, realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

Acesta este cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani. Locuinţele din cartierele bucureştene Vitan, Drumul Taberei şi Crângaşi au fost singurele care s-au ieftinit în aprilie comparativ cu luna martie.

Citeşte continuarea articolului în Ziarul Financiar. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici