Cristi Borcea face 20 de milioane de euro din transportul de carburanţi

Cristi Borcea, unul dintre acţionarii clubului de fotbal Dinamo, cunoscut şi pentru afacerile pe care le-a derulat în domeniul petrolier (grupul Crimbo), a bifat anul trecut afaceri de 20,3 milioane de euro, cu 13% mai mult comparativ cu anul 2008, în dreptul companiei Transpeco Logistics&Distribution, un business specializat în transportul produselor petroliere.

245 afișări
Imaginea articolului Cristi Borcea face 20 de milioane de euro din transportul de carburanţi

Cristi Borcea face 20 de milioane de euro din transportul de carburanţi (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Compania Transpeco Logistics&Distribution în care Borcea deţine 50% din acţiuni a lucrat anul trecut cu o marjă de profit brut de aproape 50%, deşi condiţiile de piaţă au fost potrivnice comerţului cu benzină şi motorină, vânzările de carburanţi scăzând cu circa 6%.
"Transpeco Logistics & Distribution execută prestaţii de specialitate în întreaga ţară pentru marile societăţi româneşti de producţie şi comerciale în domeniul petrolier care sunt Petrom, OMV şi Rompetrol", spun reprezentanţii Transpeco Logistics&Distribution pe site-ul companiei.

Citeşte mai multe despre compania Transpeco Logistics&Distribution pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici