Criza din România, asemănătoare cu cea a Greciei

Prezent la evenimentul de lansare a cărţii sale "Sfârşitul economiei iluziei", economistul Liviu Voinea a declarat că este total greşit să credem că situaţia din România este legată de criza economică globală, informează revista "Capital".

25 afișări
Imaginea articolului Criza din România, asemănătoare cu cea a Greciei

Criza din România, asemănătoare cu cea a Greciei (Imagine: Capital)

Întrebat dacă situaţia din România este comparabilă cu cea a Greciei, Voinea a declarat pentru capital.ro că nu numai că este asemănătoare, dar este mult mai grea din cauza faptului că Grecia, fiind în zona euro, beneficiază de umbrela Băncii Centrale Europene.

Citeşte mai multe despre situaţia economică din România şi cea din Grecia pe www.capital.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici