Cum a dus EGT piaţa iGaming din România la următorul nivel? (P)

Euro Games Technology nu este un nume pe care mulţi îl cunosc. Apoi, nici produsele acestuia nu pot fi experimentate cu uşurinţă. Această afirmaţie era validă până acum puţin timp. Vestea foarte bună pentru pasionaţii jocurilor de noroc este că acest furnizor şi-a declarat prezenţa în România.

84 afișări
Imaginea articolului Cum a dus EGT piaţa iGaming din România la următorul nivel? (P)

EGT este un dezvoltator şi furnizor de jocuri de noroc cu sediul în Bulgaria. Acesta are sedii de operaţiuni peste tot în lume - Africa, Asia şi America. Nu de curând, EGT a încheiat şi o serie de parteneriate cu cazinourile din România. Pe scurt, acum este vorba despre EGT România. Iată modul în care această pseudo-filială duce piaţa iGaming a ţării la un cu totul alt nivel!

Ce caută EGT în România?

EGT este acum prezent în România prin intermediul subsidiarei EGT Digital. Acesta din urmă este caracterizat de un lucru foarte important - un portofoliu imens de jocuri. Până acum, majoritatea cazinourilor online cunoscute din România au devenit deja partenere EGT Digital.

Desigur, întrebarea este de ce?

Ei bine, EGT Digital recunoaşte puterea pieţei iGaming din România. Deşi încă în dezvoltare, aceasta a avut încasări de aproximativ 10 milioane de lei în anul 2018. În 2021, statisticile arătau complet diferite - aproximativ 1 miliard de dolari venit brut în iGaming. Pentru România, acest lucru este colosal.

Prin urmare, nu este de mirare faptul că EGT a dorit să intre pe piaţa din România. Conform Tsvetomira Drumeva, administrator al departamentului de vânzări pentru EGT Digital, parteneriatele din România sunt un succes. Fiecare parteneriat este însoţit de interes din partea jucătorilor. Astfel, contrar aşteptărilor, România devine un client incredibil de important al EGT gaming.

De ce este EGT următorul nivel pentru piaţa iGaming din România?

Industria de iGaming a fost legalizată în anul 2015. Pe scurt, aceasta are mai puţin de 10 ani de activitate. În ciuda acestui fapt, nu număr ridicat de operatori şi licenţe activează pe teritoriul ţării. Există aproximativ 30 de entităţi licenţiate ca şi furnizori de soluţii software pentru operatorii de cazinou. Apoi, din ce în ce mai mulţi dezvoltatori pătrund în această piaţă în continuă dezvoltare.

România este văzută ca având un potenţial incredibil. Acest lucru se datorează, în principal, pasiunii cunoscute a românilor pentru jocurile de noroc. România este cunoscută la nivel european pentru amprenta puternică lăsată de casele de pariuri şi cazinourile fizice.

De altfel, acest lucru poate fi observat în reacţiile jucătorilor de jocuri de noroc. Toate titlurile aduse de EGT Digital în România au devenit rapid favorite printre jucători. Câteva dintre acestea sunt High Cash, Bell Link, dar mai ales cele cinci jocuri care prezintă un jackpot progresiv unic. Toate acestea sunt veşti bune pentru pasionaţii jocurilor de noroc.

Dar cum mai exact trece industria iGaming la următorul nivel cu ajutorul EGT?

  • Introduce în ţară un catalog diversificat de jocuri de noroc. Deşi multe la număr, jocurile de noroc sunt rareori bune. Poţi găsi foarte greu un joc care chiar să te prindă. Nu acelaşi lucru poate fi spus despre catalogul EGT Digital. Acesta este încărcat de adevărate hituri în lumea jocurilor de noroc.
  • EGT nu doar dezvoltă jocuri şi soluţii iGaming. Compania cu sediul în Bulgaria este cunoscută pentru multe lucruri. Aceasta se ocupă cu design, producţie, dezvoltare, vânzări şi distribuţie, dar mai ales suport tehnic. Toate cele menţionate sunt oferite fiecărui produs din catalogul EGT. Astfel, partenerii români nu au multe lucruri de administrat. EGT Digital însuşi se va ocupa de îmbunătăţirea popularităţii sale în România.
  • EGT furnizează jocuri de orice tip. Există şi aparate fizice de jocuri de noroc şi sloturi care poartă marca EGT Digital. Totodată, acest furnizor este activ şi în domeniul live, virtual şi automatizat de iGaming. Mai mult decât atât, EGT furnizează şi soluţii de administrare a platformelor de cazinou online. Astfel, acestea beneficiază de cele mai bune metode de îmbunătăţire a eficienţei, profiturilor şi satisfacţiei jucătorilor.

Cât de important este EGT/EGT Digital pentru industria de iGaming?

EGT este o entitate prezentată anual la cel puţin 12 convenţii aferente industriei iGaming. Acestea au loc în toată lumea, din Londra şi până în Valencia, Colombia, Mexic, Argentina şi România.

Cum s-ar spune, EGT şi EGT Digital nu sunt de azi pe mâine. Aceştia sunt jucători importanţi la nivelul industriei iGaming şi reprezintă un pas înainte pentru România. În curând, pasionaţii jocurilor de noroc din ţară vor avea la dispoziţie platforme complete. Anume un număr ridicat de jocuri, de soluţii iGaming, dar mai ales de modalităţi de distracţie.

Pe scurt, EGT este un boost masiv pentru piaţa jocurilor de noroc şi platformelor de cazinou online aprobate de ONJN, desigur. Dezvoltatorul vine în ţară cu un portofoliu extins de jocuri, dar mai ales cu experienţă şi popularitate în domeniu.

Este una dintre cele mai bune adăugiri aduse operatorilor de jocuri de noroc din România. Astfel, viaţa jucătorului de jocuri de noroc devine mai palpitantă, mai interesantă. Doar câteva jocuri din selecţia EGT sunt de ajuns pentru a privi cu alţi ochi industria iGaming!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici