Cum a încercat un american cu o avere de 40 mil. $ să convingă câteva sute de români să intre în afacerea sa: Nu veţi ajunge niciodată bogaţi ca simpli angajaţi

"Dacă vei lucra toată viaţa pentru o companie, nu vei ajunge niciodată bogat", acesta a fost mesajul prin care Nathan Ricks, americanul care a făcut o avere de 40 de milioane de dolari în domeniul network marketing-ului (marketing în reţea), a încercat să convingă câteva sute de români că deschiderea unei afaceri este principala modalitate de a face cu adevărat bani.

53 afișări
Imaginea articolului Cum a încercat un american cu o avere de 40 mil. $ să convingă câteva sute de români să intre în afacerea sa: Nu veţi ajunge niciodată bogaţi ca simpli angajaţi

Cum a încercat un american cu o avere de 40 mil. $ să convingă câteva sute de români să intre în afacerea sa: Nu veţi ajunge niciodată bogaţi ca simpli angajaţi (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Ricks a fost prezent la finele săptămânii trecute la Bucureşti, unde a prezentat modelul de business de tip piramidal al companiei Nu Skin, cu venituri anuale de 1,54 miliarde de dolari în toate cele peste 50 de ţări în care activează.

În opinia lui Ricks, există trei modalităţi prin care poţi să faci afaceri: prima este să cumperi sau să începi o afacere mică (însă riscul e să pierzi foarte mulţi bani, deoarece în SUA, de exemplu, rata de faliment este de aproape 75% în primii cinci ani de la demararea acestui tip de afacere); a doua modalitate este cumpărarea unei francize - o afacere mai puţin riscantă, pentru că 75% din cei care cumpără franciza reuşesc să facă bani, deoarece folosesc un sistem demonstrat, iar toate greşelile de business au fost scrise în manualul de franciză ( dar care are ca principal dezavantaj faptul că deţinătorul francizei trebuie să plătească pentru totdeauna, lunar, o sumă de bani); a treia modalitate (şi cea folosită de compania sa - Nu Skin) este construirea unei reţele care să preia avantajele unei francize, dar pentru care să nu se plătească lunar o taxă.

Citeşte mai multe despre încercarea unui american de a coopta români în afacerea sa pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici