Cum a întarziat Justin Timberlake lansarea Dacia Duster

Ziua cea mare: lansarea Dacia Duster. Cu o oră înainte de începerea conferinţei de presă, patru bărbaţi pe la 50 de ani păreau uşor obosiţi. Asezaţi pe marginea postamentului dedicat camerelor video, cei patru discută despre Duster şi despre soţiile lor, care par că nu se mai hotărăsc dacă vor sau nu pulover, dacă vor sau nu să plece din salon, scrie BUSINESS Magazin într-un reportaj despre cum a avut loc lansarea Dacia Dustrer.

34 afișări
Imaginea articolului Cum a întarziat Justin Timberlake lansarea Dacia Duster

Cum a întarziat Justin Timberlake lansarea Dacia Duster

"Ştii ce? Hai să mergem şi vedem acolo ce şi cum", spune către ceilalţi trei avocatul Ernest Popovici, şeful APIA. Apoi se întoarce către mine şi îmi spune că nu crede că piaţa auto are şanse să îşi revină anul acesta. "Poate doar să îşi stopeze creşterea. Bine măcar că nu e ca în imobiliare, că acolo văd posibilă o nouă scădere cu 20%", adaugă avocatul.

La standul Dacia, un balon pe care scria cu litere gigantice: "HANG ON. Be back at 14:45". Este deja trecut de ora anunţată şi nimic nu se întamplă. "O să mai întârziem puţin din cauza lui Justin Timberlake." Replica Monicăi Ioniţă, responsabilă în cadrul Dacia pentru presa centrală, este cât se poate de adevarată, oricât de amuzantă ar părea. Cântăreţul american, imaginea brandului Audi, şi-a prelungit mini-concertul de la standul Audi, captând atenţia ziariştilor mai mult decât cel mai ieftin SUV.

Citeşte mai multe despre cum a avut loc lansarea Dacia Duster şi care au fost primele reacţii pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici