Cum arată cel mai luxos hotel din ţară şi ce planuri au proprietarii lui cu el

Lăudat ca fiind cel mai luxos hotel din ţară, Hotelul Carol Parc, singurul din România inclus vreodată în prestigiosul Conde Nast Traveler Top 136 Best Hotels of the World (cele mai bune hoteluri din lume, n.red.) este, în prezent, la vânzare contra unei sume afişate de 14 milioane de euro!

175 afișări
Imaginea articolului Cum arată cel mai luxos hotel din ţară şi ce planuri au proprietarii lui cu el

Cum arată cel mai luxos hotel din ţară şi ce planuri au proprietarii lui cu el

Deschis în 2007, hotelul de cinci stele, care are unul dintre cele mai mari candelabre de cristal Murano din lume, înalt de patru etaje a cazat mai multe personalităţi precum Beyonce, Deep Purple sau Enrique Iglesias.

Numai că dincolo de aceste lucruri, poate ştiute sau uşor de aflat, ceea ce nu se ştie este că de aproape doi ani proprietarii săi încearcă să-l vândă.

Citeşte mai multe despre cel mai luxos hotel din ţară pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici