Cum arată piaţa muncii după un an de criză?

Aproximativ 250.000 de şomeri au ieşit pe piaţă în acest an, majoritatea companiilor au blocat angajările, creşterile salariale şi programele de training, iar concedierile nu au lăsat niciun domeniu neatins. Furnizorii de training şi firmele de recrutare au văzut cum afacerile se înjumătăţesc, după ani de creşteri care treceau de 50%, informează "Ziarul Financiar".

37 afișări
Imaginea articolului Cum arată piaţa muncii după un an de criză?

Cum arată piaţa muncii după un an de criză? (Imagine: Mediafax Foto)

La finalul celui mai greu an, specialiştii în HR simt cum companiile încep să dezgheţe bugetele şi sunt optimişti pentru anul viitor şi concluzionează că se putea şi mai rău.

Citeşte mai multe despre piaţa muncii în 2009 pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici