Cum au ajuns românii să renunţe la vile de peste 100.000 de euro în favoarea băncilor

Cel puţin zece vile de peste 100.000 de euro fiecare sunt scoase la vânzare în aceste zile de către bănci, ca urmare a executării silite a persoanelor sau firmelor care nu şi-au mai achitat ratele la credite, pe fondul crizei financiare, scrie Ziarul Financiar.

39 afișări
Imaginea articolului Cum au ajuns românii să renunţe la vile de peste 100.000 de euro în favoarea băncilor

Cum au ajuns românii să renunţe la vile de peste 100.000 de euro în favoarea băncilor (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Firma a avut probleme cu plăţile şi a pierdut câteva contracte. Din câte ştiu, împrumutul de la Alpha a fost luat pentru achiziţia unei case", spune Suzana Duţu, un contabil care a lucrat cu firma Pan Car Translogistic pentru realizarea unor operaţiuni la Registrul Comerţului. Firma de transport, controlată de Şofan Florea şi Şofan Manuela, a fost executată de către Alpha Bank pentru neplata unei datorii, urmând ca o casă cu etaj şi o suprafaţă de aproape 200 mp de pe strada Aurel Perşu din Bucureşti să fie scoasă la licitaţie la începutul lunii august, pentru un preţ de pornire de 882.000 lei (210.000 euro).

Citeşte mai multe despre cum au ajuns românii să renunţe la vile de peste 100.000 de euro în favoarea băncilor pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici