Cum explică arabii lui Taher pierderile de la Electroputere

Criza a dat peste cap planurile arabilor de la Electroputere Craiova (EPT), companie administrată de omul de afaceri iordanian Fathi Taher, în condiţiile în care saudiţii îşi propuseseră în urmă cu trei ani, la privatizare, să transforme compania într-un "gigant industrial" pe segmentul producerii de locomotive.

31 afișări
Imaginea articolului Cum explică arabii lui Taher pierderile de la Electroputere

Cum explică arabii lui Taher pierderile de la Electroputere (Imagine: Gigi Ciuncanu/Mediafax Foto)

În schimb, anul trecut compania s-a axat aproape în totalitate pe producţia de transformatoare din cauza scăderii drastice a comenzilor pentru locomotive şi aparate electrice.

Citeşte mai multe despre pierderile de la Electroputere pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici