Cum poţi obţine un preţ mai mic când vrei să-ţi iei o casă

Când vrei să-ţi cumperi un apartament, pri­mul lucru pe care tre­buie să-l ai în vizor este am­plasamentul, iar o mică documentare referitoare la preţurile practicate pentru zona avută în vedere nu strică, informează Gândul.

16 afișări
Imaginea articolului Cum poţi obţine un preţ mai mic când vrei să-ţi iei o casă

Cum poţi obţine un preţ mai mic când vrei să-ţi iei o casă

Preţurile apartamentelor din zonele centrale sunt mai mari faţă de cele din zonele semicentrale sau aflate la marginea Bucureştiului, diferenţa fiind de până la 50% în unele cazuri. Astfel, pentru un apartament cu două camere din zona Călăraşilor, proprietarul cere în jur de 105.000 de euro, iar pentru cele situate în Drumul Taberei, ofertele abundă cu preţuri medii de 54.000 de euro.

Citește mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici