Cum repornim economia: ”Avem nevoie de o strategie pentru reluarea vieţii economice” / Avertismentul profesorului Rafila

  • Profesorul Rafila spune că este nevoie de o strategie progresivă de reluare a vieţii economice
  • Alexandru Rafila avertizează că sistemul sanitar nu poate fi susţinut fără economie
  • Ministrul Sănătăţii le cere românilor încă şapte-zece zile de răbdare
5918 afișări
Imaginea articolului Cum repornim economia: ”Avem nevoie de o strategie pentru reluarea vieţii economice” / Avertismentul profesorului Rafila

Alexandru Rafila: Avem nevoie de o strategie pentru reluarea vieţii economice

Avem nevoie de o reluare progresivă a vieţii sociala eşi economice, consideră profesorul Alexabdru Rafila. În vreme ce multe ţări au început deja să ridice restricţiile de circulaţie, România nu a anunţat încă vreun plan în acest sens.

„Să sperăm că data de 15 mai va coincide cu încetarea stării de urgenţă, dar în paralel trebuie să existe şi o strategie de reluare progresivă a vieţii economice, sociale”, a declarat pentru MEDIAFAX profesorul Rafila.

Potrivit profesorului, în lipsa activităţii economice, sistemul de sănătate nu mai poate fi finanţat.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, spune că se aşteaptă la încă una-două săptămâni de creştere a numărului de cazuri de Covid-19 şi le-a cerut românilor încă şapte-zece zile de răbdare.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici