Cum să găseşti chilipiruri imobiliare

O piaţă imobiliară „paralelă“, cu oferte de case, terenuri, magazine, depozite şi chiar şi cluburi de noapte, toate în executare silită, îşi aşteaptă cumpărătorii pe site-urile băncilor.

69 afișări
Imaginea articolului Cum să găseşti chilipiruri imobiliare

Cum să găseşti chilipiruri imobiliare

E drept că găsirea proprietăţilor presupune ceva mai multă perseverenţă, pentru că anunţurile de executare nu sunt semnalizate de la prima pagină. Cine ştie însă să caute poate avea surpriza să dea peste adevărate „chilipiruri“, proprietăţile fiind vândute la preţuri mult mai mici decât cele de evaluare.

Citește mai multe despre chilipirurile imobiliare pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici